#wunderCouples | Ziua cea mare a lui Orsi și Béla

Partenerul meu și cu mine am convenit încă de la începutul planificării nunții că ne-ar plăcea foarte mult un cocktail bar. La alte nunți unde am fost invitați am observat că barul oferă o experiență personalizată și face cumva întregul eveniment mai dinamic, mai fascinant.

Invitații pot încerca o gamă largă de cocktailuri, iar în timp ce așteaptă la bar mai fac cunoștință între ei și se destinde atmosfera.

Știam de wunderBar de la multe festivaluri și evenimente, au depășit întotdeauna așteptările noastre, așa că i-am ales pe ei pentru nunta noastră și a fost o decizie super bună. WunderBar are o selecție largă de băuturi alcoolice, cocktailuri și nu numai. Oferă multe siropuri de casă, sucuri proaspete de fructe și diferite sortimente de limonadă.

Echipa tânără și flexibilă ne-a ajutat foarte mult la orice pas,

  • de la achiziționarea băuturilor,
  • designul și pregătirea meniului de băuturi,
  • până la amenajarea barului mobil,

iar la nuntă, care a ținut până în zori, a îndeplinit, de asemenea, dorințele oaspeților noștri fără să obosească și mereu cu zâmbetul pe buze.

În retrospectivă, credem că cocktail barul a fost o decizie fantastică, a contribuit la atmosfera serii în nenumărate feluri, iar invitații ne-au confirmat asta!

Restaurantul Kolcza, 2017

Share
HU
RO